Papieren treinkaartje tot eind 2013

Tot het najaar van 2013 is het mogelijk een papieren treinkaartje te kopen»
Tot het najaar van 2013 is het mogelijk een papieren treinkaartje te kopen Lykle de Vries / Flickr - Creative Commons by-nc-sa

Het treinkaartje blijft een jaar langer bestaan dan de bedoeling was. De Nederlandse Spoorwegen zeggen dat het tot het najaar van 2013 mogelijk blijft om een papieren kaartje te kopen.

Abonnementen en kaartvormen zullen de komende tijd worden overgezet. Zo zal bijvoorbeeld het Railrunnerkaartje vanaf het najaar als chipkaart verkrijgbaar zijn. Begin 2013 zet de NS de voordeelurenkaart om op de chipkaart.

Vanaf het najaar van 2013 kunnen reizigers alleen nog maar met een ov-chipkaart reizen en is het papieren treinkaartje verleden tijd. De meeste NS-stations zijn dan alleen nog maar toegankelijk met een chipkaart. Voor de stations in de grote steden geldt dat niet.

Deel deze pagina

Audio

  • Papieren treinkaartje nog tot najaar 2013 Het papieren treinkaartje blijft een jaar langer bestaan dan de bedoeling was. Tot het najaar van 2013 kunnen reizigers een... papieren kaartje kopen, zeggen de Nederlandse Spoorwegen. Erik Trinthamer is van de NS.

Video en Audio

Meer video en audio