Heerenveen wint bij Heracles

sc Heerenveen heeft met 4-2 gewonnen bij Heracles Almelo en mag daardoor nog altijd hopen op de tweede plaats.

Topscorer Dost zette de bezoekers met een intikker al snel op 1-0. Dat er voor rust verder niet meer gescoord werd, mag een wonder genoemd worden, want beide teams kregen prima kansen. Zo stuitten Samuel Armenteros en Willie Overtoom op doelman Kristoffer Nordfeldt en Ousamma Assaidi en Bas Dost op keeper Remko Pasveer.

Ook na rust golfde het spel op en neer en ditmaal leverde het wel treffers op. Luciano Narsingh (zwak keepen Pasveer) zorgde voor 2-0, Overtoom (penalty) maakte 2-1, Djuricic schoof de 3-1 binnen, Thomas Bruns maakte met een hard schot 3-2 en Dost liet van dichtbij de 4-2 aantekenen.