NOS NieuwsAangepast

Tweede verdachte moorden Parijs

De politie in Parijs heeft een tweede verdachte opgepakt die betrokken zou zijn bij een aantal moorden in de zuidelijke voorsteden van Parijs. Eerder op de dag was al een man van 33 gearresteerd door de politie van Versailles. Dat schrijft de Franse krant Le Parisien.

De afgelopen maanden werden vier moorden gepleegd in hetzelfde gebied. Daarbij werd elke keer hetzelfde vuurwapen gebruikt.

Het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken zei na de laatste moord begin deze maand dat er mogelijk een seriemoordenaar actief was. Het slachtoffer was toen een vrouw van 47. Ze werd gedood in de hal van haar flatgebouw.

Scooter

In maart werd een 81-jarige man gedood door een schot in het hoofd in een soortgelijke flat. Ook in februari en november werden vergelijkbare moorden gepleegd.

De schutter reed op een scooter. Volgens de Franse krant Le Parisien is die scooter gevonden bij de man van 33 die nu is opgepakt. De Franse politie houdt rekening met meerdere daders. De moorden lijken geen politieke of religieuze achtergrond te hebben.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl