Brad Pitt en Angelina Jolie verloofd

Angela Jolie en Brad Pitt»
Angela Jolie en Brad Pitt AFP

De Amerikaanse supersterren Brad Pitt en Angelina Jolie gaan trouwen. Volgens de manager van de 48-jarige Pitt is er nog geen huwelijksdatum geprikt, maar is de verloving met de 36-jarige Jolie "een belofte voor de toekomst".

Het acteurspaar heeft samen zes kinderen, van wie er drie zijn geadopteerd. De twee vormen al sinds 2005 een koppel. Ze leerden elkaar kennen op de set van de film 'Mr. & Mrs. Smith' waarin ze allebei een huurmoordenaar vertolken.

Geruchten

In Hollywood deden de afgelopen dagen geruchten de ronde over een mogelijk huwelijk nadat Angelina Jolie was gefotografeerd met een ring die veel weg heeft van een verlovingsring.

Piit en Jolie zeiden in het verleden altijd pas te willen trouwen als het in Amerika ook voor homo's mogelijk is om te trouwen, maar ze zeiden toen al dat ze mogelijk zouden bezwijken onder de druk van hun kinderen. Die zien hun vader en moeder graag als echtpaar.

Pitt was eerder getrouwd met Friends-actrice Jennifer Aniston. Jolie heeft er al twee huwelijken opzitten. Ze was onder anderen getrouwd met acteur Billy Bob Thornton.

Deel deze pagina

Video en Audio

Meer video en audio