CDA'ers bijgepraat over Catshuis

Het CDA Bureau in Den Haag»
Het CDA Bureau in Den Haag ANP

Verschillende CDA-Kamerleden zijn vandaag door leden van de partijtop bijgepraat over de resultaten die tot nu toe zijn bereikt bij de onderhandelingen op het Catshuis.

Ingewijden melden dat met de CDA'ers onder meer is gepraat over bezuinigingen in de zorg, ontwikkelingssamenwerking en sociale zekerheid. Het zou gaan om een pakket van ongeveer 15 miljard euro.

Alle kanten op

De onderhandelaars van VVD, CDA en PVV praten sinds 18.00 uur verder op het Catshuis.

Premier Rutte zei op zijn wekelijkse persconferentie dat hij er nog steeds rekening mee houdt dat het Catshuis-overleg kan mislukken. Ook PVV-leider Wilders twitterde vanmorgen dat het nog alle kanten op kan gaan.

Deel deze pagina

Video

Audio

  • Ministers houden de lippen stijf op elkaar De Ministers van Rutte I houden de lippen stijf op elkaar als het gaat om de onderhandelingen in het Catshuis.
  • Marcel Bril: kans op groot nieuws is erg klein De kans dat er groot nieuws van het Catshuis komt is erg klein, volgens verslaggever Marcel Bril. Wel worden hier en daar politici... bijgepraat over de onderhandelingen, waaronder de 'dissidenten' in het CDA.

Video en Audio

  • » Cream bassist Jack Bruce overleden Video Hij gold als een van de beste basgitaristen in de popmuziek, Jack Bruce. Hij werd wereldberoemd...25 okt 2014, 497 keer afgespeeld
  • » Iraaks leger herovert stad bij Bagdad Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 618 keer afgespeeld
  • » IS teruggedrongen in Irak Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 345 keer afgespeeld

Meer video en audio