Vodafone: vier dagen gratis bellen

Mobiel bellen»
Mobiel bellen Flickr / CC

Vodafone-klanten kunnen van 2 tot en met 5 mei de hele dag gratis bellen en sms'en binnen Nederland.

Dit geldt voor zowel prepaid-klanten als abonnees en betreft nationale telefoongesprekken en sms-berichten naar zowel Vodafone-klanten als klanten op netwerken van andere telecomaanbieders.

Met de tegemoetkoming hoopt Vodafone de pijn te verzachten van de problemen die klanten onlangs hadden door een brand in Rotterdam. Daardoor was bellen en internetten via Vodafone dagenlang zeer moeizaam of zelfs onmogelijk.

Pijn verzachten

Rob Shuter, CEO Vodafone Nederland: "Wij betreuren het ongemak voor onze klanten in de afgelopen periode en willen met dit gebaar de pijn verzachten."

Klanten met een data-abonnement voor tablets krijgen 10 procent korting op het abonnement in de maand mei. Het gebaar geldt voor klanten van Vodafone, Sizz en Blyk.

Deel deze pagina

Video

Vier dagen gratis voor gedupeerde Vodafone-klanten

Een bedankje voor het geduld en vier dagen gratis bellen en sms'en binnen Nederland. Dat moet de pijn verzachten van gedupeerde... Vodafone-klanten. Zij waren afgelopen week door een storing na een brand dagenlang nauwelijks bereikbaar.

Audio

  • Vodafone: lastig om individuele benadering te bedenken Joost Galema, woordvoerder van Vodafone, geeft toelichting bij de compensatie die Vodafone-klanten krijgen voor de last die ze... ondervonden van een grote storing.

Video en Audio

Meer video en audio