Plasterk wint PvdA-debat op tv

De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Plasterk als sterkste uit het tv-debat kwam»
De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Plasterk als sterkste uit het tv-debat kwam VARA

Ronald Plasterk is door de kijkers aangewezen als de winnaar van het PvdA-debat dat gisteravond is gevoerd bij Pauw & Witteman.

De vijf kandidaten voor het fractieleiderschap gingen voor het eerst en het laatst op televisie met elkaar in debat.

Van de kijkers die stemden vond 43 procent Plasterk de beste. 26 procent koos voor Diederik Samsom, 14 procent voor Martijn van Dam, 10 procent voor Nebahat Albayrak en 7 procent voor Lutz Jacobi.

Speech

De vijf moesten zichzelf ook aanprijzen in een speech van een minuut. Ook dat deed Plasterk volgens de kijkers het beste.

Alle kijkers konden stemmen; niet alleen PvdA-leden of PvdA-sympathisanten. De PvdA-leden kunnen vanmiddag tot 12.00 uur hun stem uitbrengen. Vrijdagmiddag wordt de uitslag bekend.

Deel deze pagina

Video

Plasterk winnaar Pauw & Witteman-debat

De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Ronald Plasterk als sterkste uit een debat kwam tussen kandidaat-PvdA-fractieleiders in... het tv-programma.

Video en Audio

  • » Cream bassist Jack Bruce overleden Video Hij gold als een van de beste basgitaristen in de popmuziek, Jack Bruce. Hij werd wereldberoemd...25 okt 2014, 5648 keer afgespeeld
  • » Iraaks leger herovert stad bij Bagdad Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 7022 keer afgespeeld
  • » IS teruggedrongen in Irak Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 5780 keer afgespeeld

Meer video en audio