Plasterk wint PvdA-debat op tv

De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Plasterk als sterkste uit het tv-debat kwam»
De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Plasterk als sterkste uit het tv-debat kwam VARA

Ronald Plasterk is door de kijkers aangewezen als de winnaar van het PvdA-debat dat gisteravond is gevoerd bij Pauw & Witteman.

De vijf kandidaten voor het fractieleiderschap gingen voor het eerst en het laatst op televisie met elkaar in debat.

Van de kijkers die stemden vond 43 procent Plasterk de beste. 26 procent koos voor Diederik Samsom, 14 procent voor Martijn van Dam, 10 procent voor Nebahat Albayrak en 7 procent voor Lutz Jacobi.

Speech

De vijf moesten zichzelf ook aanprijzen in een speech van een minuut. Ook dat deed Plasterk volgens de kijkers het beste.

Alle kijkers konden stemmen; niet alleen PvdA-leden of PvdA-sympathisanten. De PvdA-leden kunnen vanmiddag tot 12.00 uur hun stem uitbrengen. Vrijdagmiddag wordt de uitslag bekend.

Deel deze pagina

Video

Plasterk winnaar Pauw & Witteman-debat

De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Ronald Plasterk als sterkste uit een debat kwam tussen kandidaat-PvdA-fractieleiders in... het tv-programma.

Video en Audio

  • » Veiling van kledingstukken van Madonna Video Wie graag een ketting van Madonna wil, kan volgende maand zijn slag slaan. In het Amerikaanse...22 okt 2014, 144 keer afgespeeld
  • » Terugblik op Watergate Video De Amerikaanse journalist Ben Bradlee is overleden. Hij was hoofdredacteur van The Washington Post...22 okt 2014, 2515 keer afgespeeld
  • » Storm en hoogwater bij Holwerd Video Vanochtend zullen er geen veerboten van en naar Ameland vertrekken, omdat vanwege het hoge water de...22 okt 2014, 12542 keer afgespeeld

Meer video en audio