Plasterk wint PvdA-debat op tv

De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Plasterk als sterkste uit het tv-debat kwam»
De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Plasterk als sterkste uit het tv-debat kwam VARA

Ronald Plasterk is door de kijkers aangewezen als de winnaar van het PvdA-debat dat gisteravond is gevoerd bij Pauw & Witteman.

De vijf kandidaten voor het fractieleiderschap gingen voor het eerst en het laatst op televisie met elkaar in debat.

Van de kijkers die stemden vond 43 procent Plasterk de beste. 26 procent koos voor Diederik Samsom, 14 procent voor Martijn van Dam, 10 procent voor Nebahat Albayrak en 7 procent voor Lutz Jacobi.

Speech

De vijf moesten zichzelf ook aanprijzen in een speech van een minuut. Ook dat deed Plasterk volgens de kijkers het beste.

Alle kijkers konden stemmen; niet alleen PvdA-leden of PvdA-sympathisanten. De PvdA-leden kunnen vanmiddag tot 12.00 uur hun stem uitbrengen. Vrijdagmiddag wordt de uitslag bekend.

Deel deze pagina

Video

Plasterk winnaar Pauw & Witteman-debat

De kijkers van Pauw & Witteman vonden dat Ronald Plasterk als sterkste uit een debat kwam tussen kandidaat-PvdA-fractieleiders in... het tv-programma.

Video en Audio

  • » "De hulp in Liberia is hard nodig" Audio Amerika gaat Liberia helpen met het bestrijden van ebola, en stuurt 3000 militairen naar Liberia....17 sep 2014, 3 keer afgespeeld
  • » Al 70 jaar een brug te ver Video Op 17 september 1944 begon de militaire operatie Market Garden. Het is de grootste luchtlanding uit...17 sep 2014, 1713 keer afgespeeld
  • » Autobrand bij station Vlaardingen-Oost Video Een auto is het station Vlaardingen-Oost binnengereden en in brand gevlogen. De politie vermoedt...17 sep 2014, 116 keer afgespeeld

Meer video en audio