Nu ook Santorum-girls in VS

De zusjes Harris in hun clip Game On»
De zusjes Harris in hun clip Game On First Love Band

Werd vier jaar geleden Obama-girl beroemd dankzij haar lofzang op Obama, dit keer heeft Rick Santorum twee muzikale fans. Het liedje Game On, dat de zusssen Haley en Camille Harris (19 en 20) schreven na een bezoek aan een campagnebijeenkomst, is op YouTube al ruim 600.000 keer bekeken.

Overigens is de toon van het liedje wel anders dan Crush on Obama uit 2008. Was dat nog een sexy R&B-nummer, dit is een uptempo country-lied. In de videoclip ook geen schaarsgekleedde dame die verlangend naar de presidentskandidaat kijkt, hier zwaaien de zangeressen vrolijk met borden met 'Santorum' erop.

Tegen abortus en belastingen

Ook is de tekst een stuk politieker. Zong Obama-girl nog over haar verliefdheid voor de president, de Harris-zusje zien Santorum vooral vanwege zijn denkbeelden zitten.

Zo roemen ze zijn standpunt over abortus, zeggen ze dat hij zich aan de grondwet zal houden en gaan ze ervan uit dat hij de belastingen zal verlagen. "Hij is trouw aan zijn vrouw en zeven kinderen, en zal dat ook zijn aan ons land", zingen ze.

Waarderen

Santorum zelf is blij met het liedje. "Wow! Ik ben dol op dit liedje en de clip", twitterde hij deze week.

Overigens kan niet iedereen het liedje waarderen. Op YouTube keurde het merendeel van de kijkers het clipje af, voordat de mogelijkheid tot beoordelen werd uitgezet.

Deel deze pagina

Video en Audio

  • » Recordaantal bezoekers voor Sail in Kampen Video Een recordaantal bezoekers voor het paasevenement Sail in Kampen. Ongeveer 70.000 mensen kwamen...19 apr 2014, 5582 keer afgespeeld
  • » Boko Haram eist bomaanslag op Video De islamitische terreurbeweging Boko Haram heeft de bomaanslag op een busstation in de Nigeriaanse...19 apr 2014, 980 keer afgespeeld
  • » Pasen in Zwolle kleurt blauw Video Zwolle beleeft een bijzondere Pasen, want PEC Zwolle speelt de bekerfinale, tegen Ajax, in...19 apr 2014, 2855 keer afgespeeld

Meer video en audio