NOS VoetbalAangepast

Koeman: "Ik wist niet wat ik zag"

Ronald Koeman was na het duel met RKC met stomheid geslagen. Niet vanwege de 1-1, maar vanwege een actie van John Guidetti. "Ik ben hier heel boos over."

"Het was een moeilijke wedstrijd. In de tweede helft gingen we wat aggressiever spelen. Dan kom je op 1-0 en dan trekt 'ie zijn shirt uit. Ik wist niet wat ik zag."

De actie van Guidetti leverde de Zweed zijn tweede gele kaart op. Hij kon vertrekken.

"Kan niet, mag niet"

"Dit kan niet, dit mag niet", was het oordeel van Koeman. "Ik ben hier heel erg boos over." Feyenoord liet na afloop de negentienjarige spits bewust zijn verhaal doen voor de camera's. "Laat hem maar op de blaren zitten."

Koeman is ervan overtuigd dat mét Guidetti de zege niet uit handen was gegeven. "Met elf tegen elf hadden we dit niet weggegeven. Dan ga je met een dosis vertrouwen bij PSV spelen. En nu mis je je topscorer."

"Voel me verschrikkelijk"

Guidetti zelf kwam moeilijk uit zijn woorden. "Ik weet niet wat er gebeurde. Mijn oprechte excuses. Ik toonde emoties op een verkeerde manier", somberde de Zweed.

"Ik weet niet wat ik verder moet zeggen, ik voel me verschrikkelijk. Ik heb mijn excuses gemaakt naar mijn medespelers, ik hoop dat ze me kunnen vergeven."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl