NOS NieuwsAangepast

Moord om Facebook-ontvriending

Een 'ontvriending' op Facebook is waarschijnlijk het motief voor een dubbele moord in de Amerikaanse staat Tennessee. De politie arresteerde gisteren de vader en een kennis van de vrouw die ontvriend werd.

De 36-jarige Billy Payne en zijn 23-jarige vriendin Billie Jean Hayworth werden vorige week dood aangetroffen in hun huis. De twee waren door het hoofd geschoten.

De lichamen werden ontdekt door een voormalige buurman van het stel, die zijn post kwam ophalen na een verhuizing. De 8 maanden oude baby van het stel werd in de armen van zijn dode moeder gevonden. Het kind was ongedeerd en is opgevangen door familie.

Lastigvallen

De slachtoffers bleken al langere tijd ruzie te hebben met een 30-jarige vrouw. Nadat ze haar hadden ontvriend op de sociale netwerksite Facebook bleef zij hen lastigvallen met dreigende telefoontjes en mails. Het stel had dat ook aan de politie gemeld.

De politie denkt nu dat de vader van de vrouw naar het huis van het gezin is gegaan om het op te nemen voor zijn dochter. Hij zou daarbij de kennis hebben meegenomen.

Omdat er geen braaksporen zijn aangetroffen, denkt de politie dat het stel de mannen zelf heeft binnengelaten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl