Vermiste jongen dood gevonden

Michael van Dijk»
Michael van Dijk Politie

De 10-jarige jongen uit Luttelgeest die sinds woensdag werd vermist, is dood gevonden. Dat meldt de politie. Het lichaam van Michael van Dijk werd in een vaart in zijn woonplaats gevonden.

Het lichaam van de jongen werd vanmorgen rond 09.00 uur gevonden bij een steiger in het water van de Luttelgeestervaart. De politie gebruikte daarbij sonarapparatuur om niet steeds met duikers het ijskoude water in te hoeven gaan.

De politie denkt dat het gaat om een ongeval, waarbij de jongen onder het ijs is gekomen.

Amber Alert

Het jongetje met een verstandelijke beperking verliet woensdagmiddag het huis van zijn opa en oma en was sindsdien spoorloos.

De politie stuurde een Amber Alert uit en kamde het dorp in de Noordoostpolder uit. Daarbij werden ook duikers ingezet, omdat al gevreesd werd dat de jongen door het ijs was gezakt.

Deel deze pagina

Audio

  • Politie: Alle tekenen wijzen erop dat het een ongeluk was De 10-jarige Michael van Dijk is dood gevonden in de Luttelgeestse Vaart in Flevoland. Hij werd sinds woensdag vermist. Vanmorgen... werd het jongetje gelokaliseerd. Politiewoordvoerder Sven van der Burg hoe dat ging. Een reportage van Trudy van Rijswijk.

Video en Audio

Meer video en audio