Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Tottenville Dress for Success: geen hemdjes of diepe decolletés Op de Amerikaanse Tottenville High School zijn geen tanktops, decolletés en blote benen meer te bekennen. De school heeft namelijk een Dress for Success-dresscode ingesteld. Tanktops, laag uitgesneden shirtjes, korte topjes en korte broeken en rokken zijn verboden. In een verklaring van de school staat: "Te blote kleding is verboden, omdat het afleidt en het leerproces verstoort."
  • Frans Timmermans Ranking the Ministers: Timmermans op #1 De derde dinsdag van september is er een van mooie tradities: het gouden koffertje, de hoeden én natuurlijk de rapporten voor de ministers in de kranten. Want ook dit jaar gaven politiek redacteuren en politici de bewindslieden cijfers of sterren voor hun prestaties van het afgelopen jaar.
  • A10 Mannen schieten vanuit rijdende auto, filmen het "Voor ons net, hebben een brutaliteit met ons gemaakt. Vanwege omstandigheden gaan we ze moeten neerschieten. Ze moeten boeten toch."