Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De NOS wekdienst van zaterdag NOS op 3 Wekdienst 2 augustus Het is vandaag Zwarte én Roze Zaterdag. Dat en meer nieuws in de Wekdienst.
  • Overzicht van vliegtuigcrash Laatste nieuws MH17: een overzicht Op 17 juli stortte vlucht MH17 boven Oekraïne neer. 298 mensen kwamen om, onder wie 196 Nederlanders. Verder lieten 42 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 10 Britten, 3 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander het leven. Hieronder verzamelen we het laatste nieuws over de ramp.
  • Spuitbus Ook Nederlandse scheidsrechters mogen fluiten én spuiten Een fluitende én spuitende scheidsrechter: dat beeld kennen we al van het WK Voetbal in Brazilië. Ook in Nederland mogen scheidsrechters vanaf nu het witte schuim inzetten bij vrije trappen in het betaald voetbal.