Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De drie acteurs Moslim plagen, klappen vragen Wordt er in Canada argwanend naar moslims gekeken na de fatale schietpartij in Ottawa afgelopen week? Die vraag wilden drie filmmakers beantwoord hebben. Een antwoord kwam er, in de vorm van een bloedende neus.
  • Demonstranten in de Burkinese hoofdstad  Ouagadougou In beeld: protesten in Burkina Faso Duizenden inwoners van Burkina Faso hebben vandaag het parlement bestormd. Ze zijn boos, omdat president Compaore de grondwet wil wijzigen om zo zelf langer president te blijven. Campaore is al 27 jaar president van het Afrikaanse land en de demonstranten vinden dat lang genoeg. Het voorstel is inmiddels ingetrokken.
  • Kunst of vandalisme? Kunstenares of narcistische vandaal? Ze bekladde Amerikaanse nationale parken met 'kunst' en liet dat trots zien op Instagram. Op internet kreeg ze een bak kritiek over zich heen.