Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Er wordt weer gelachen in de straten van Gaza Na zeven weken van bombardementen, mislukte bestanden en duizenden doden en gewonden, is er sinds gisteravond een wapenstilstand voor onbepaalde tijd afgekondigd tussen Israël en Palestina.
  • Het sheriffshirt van Zara Zara verkoopt Holocaust- o nee, sheriffshirt Hip nieuw kindershirt van de Zara: de sheriff. Met een gele sheriff-ster op de linkerborst. Maar mensen vragen zich af of de ontwerper wel enige historische kennis in huis heeft.
  • De afwijzing van Jeffrey Koorndijk 40 uur werkstraf voor 'neger-mail' 40 uur schoffelen, dat moet de 29-jarige medewerker van een elektronicabedrijf in Arnhem door zijn 'neger-mail'. Afgelopen november stuurde de man een sollicitatie naar een stageplaats van Jeffrey Koorndijk door naar zijn werkegever, waarin hij zich nogal discriminerend uitliet.