Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Achterbank Shuddle: Uber voor kinderen Het Amerikaanse Shuddle speelt in op de populaire amateur-taxidiensten. Enig verschil is dat Shuddle zich richt op kinderen. Als ouder boek je een ritje via een app, en Shuddle brengt je kind van A naar B.
  • Mugabe "Disgrace" Mugabe wil president van Zimbabwe worden Grace Mugabe, de vrouw van de Zimbabwaanse president Robert Mugabe, heeft een missie. Ze is het shoppen zat en wil nu president van Zimbabwe worden. Want haar man is al 90. Grace 49. En zij ziet het wel zitten om het land te leiden.
  • Schutter Canada Nieuwe beelden schietpartij Ottawa De Canadese politie heeft nieuwe bewakingsbeelden vrijgegeven van de aanslag op het parlement in Ottawa. In de video zie je hoe Michael Zehaf-Bibeau met een geweer het terrein bestormt.