Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • In beeld: storm trekt over Nederland Het kan vanavond behoorlijk gaan stormen in de Nederlandse kustgebieden. Er is kans op onweer, hagel en windstoten van meer dan honderd kilometer per uur.
  • Een nieuwe nier scoren is een eitje Het komt geregeld voor dat Nederlandse nierpatiënten een nier kopen van een donor, ook al is dat verboden. Op die manier proberen ze de jarenlange wachttijd in Nederland te omzeilen.
  • In geen enkel café mag je nu nog roken Het is vanaf vandaag in alle cafés verboden om te roken, ook in kleine cafés zonder personeel. Daarvoor werd tot nu toe een uitzondering gemaakt.