Poster Rachel Weisz teruggetrokken

Een advertentie van L'Oreal met actrice Rachel Weisz is teruggetrokken omdat de foto misleidend zou zijn. Op de foto prijst een rimpelloze Weisz een anti-rimpelcrème aan, maar volgens velen is de foto overduidelijk gephotoshopt.

Het was de bedoeling dat de poster in Engeland zou worden gebruikt, maar de Reclame Code Commissie heeft dat verboden. De gladgestreken plooien in het gezicht van Weisz zouden de werking van de crème overdrijven.

De 31-jarige Weisz speelde onder andere in The Mummy uit 1999 en won een Oscar voor haar bijrol in The Constant Gardener in 2006.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De vermiste bergbeklimmers zijn meegesleurd door een lawine Verandert dodelijkste dag op de Mount Everest iets? Op de Mount Everest ging het vandaag helemaal mis. Door een lawine kwamen zeker twaalf mensen om het leven, drie mensen worden nog vermist. Nog nooit vielen er op een dag zoveel doden op de berg.
  • De Turkse premier Erdogan daagt Twitter en YouTube Erdogan sleept sociale media voor rechter De Turkse premier Erdogan sleept Twitter en Youtube voor de rechter, omdat de sociale media zijn rechten zouden schenden. Hij eist nu bij de rechter 50.000 lira compensatie, zo'n 20.000 euro.
  • Universiteit van Amsterdam "UvA wist van fraude computertoetsen" Medewerkers van de UVA waren al veel langer op de hoogte van fraude met een computertoets. Dat zeggen studenten van de studie Economie en Bedrijfskunde tegen NOS op 3.