Real en Barcelona maken geen fout

Real Madrid en FC Barcelona hebben na hun midweekse clash in de Copa, die werd gewonnen door Barça (2-1), in de Primera Division geen fout gemaakt.

De koploper klopte in Madrid Athletic Bilbao met 4-1 en Barcelona zegevierde eenvoudig op bezoek bij Málaga CF: 4-1.

Iker Casillas verdedigde voor de zeshonderdste keer het doel bij Real, dat al vroeg op achterstand kwam door Fernando Llorente. Marcelo scoorde halverwege de eerste helft de 1-1.

Cristiano Ronaldo benutte na rust twee strafschoppen. De Portugees trof dit seizoen al 23 keer doel.

Messi weer op stoom

Lionel Messi tilde met drie goals tegen Málaga zijn competitietotaal naar 22. Woensdag ontvangt Barcelona Real Madrid in de return van de kwartfinales van de beker.