Chelsea niet langs Norwich City

Voor Chelsea raakt de titel verder en verder uit zicht. Opnieuw wist de ploeg niet te winnen, dit keer in het uitduel met Norwich City: 0-0.

De Londenaren hadden vooral na de rust een overwicht, maar straalden zo weinig overtuiging uit en speelden zo slordig, dat een overwinning nauwelijks verdiend was geweest.

Tekenend was de wijze waarop de met zijn vorm worstelende Fernando Torres na rust een dot van een kans miste. Hij punterde van een paar meter afstand naast. Bij kansen van Juan Mata redde doelman John Ruddy knap.

Jol klopt Krul

Fulham van trainer Martin Jol klopte Newcastle United met 5-2. Newcastle kwam verdiend op voorsprong via Danny Guthrie, maar na rust scoorde Fulham vier keer binnen twintig minuten, onder meer uit een door Tim Krul veroorzaakte penalty.

Clint Dempsey maakte een hattrick en werd de gevierde man op Craven Cottage.