AC Milan thuis niet langs Lazio

AC Milan heeft in zijn eerste duel in de Serie A meteen averij opgelopen. De landskampioen kwam thuis tegen Lazio niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Lazio leidde halverwege de eerste helft met 2-0 dankzij fraaie goals van twee nieuwelingen. Miroslav Klose scoorde na een knap staaltje balbehandeling en Djibril Cissé maakte met een harde kopbal de 2-0. Zlatan Ibrahimovic bracht de spanning terug met een inzet van dichtbij op aangeven van Antonio Cassano, die zelf nog voor rust de 2-2 inkopte.

Bij Milan begonnen Urby Emanuelson en Mark van Bommel op de bank en zat Clarence Seedorf op de tribune. Van Bommel mocht na negentien minuten zijn opwachting maken als invaller voor de geblesseerd geraakte Gennaro Gattuso.