NOS NieuwsAangepast

Vermist meisje teruggevonden

De politie heeft vannacht rond 01.00 uur de 17-jarige Melanie uit Hardinxveld-Giessendam ogenschijnlijk ongedeerd teruggevonden. Ze was met een man in een huis in de gemeente Noordoostpolder. De politie wil nog niet zeggen waar precies.

De man (32) is aangehouden. Hij wordt verdacht van het onttrekken van een minderjarige aan het ouderlijk gezag. De man is een kennis van Melanie. Het meisje is inmiddels met haar ouders herenigd. De politie onderzoekt nog of haar echt niets is overkomen.

Het zwakbegaafde meisje was sinds donderdagmiddag vermist. Ze werd voor het laatst gezien toen ze vertrok vanaf haar stageplek. Ze zei dat ze zou gaan logeren bij een vriend.

Goed politiewerk

In Boven-Hardinxveld werd haar fiets teruggevonden. Via een Amber Alert riep de politie vervolgens op om uit te kijken naar Melanie.

In de loop van het onderzoek kwamen zo'n 60 tips binnen over de verdwijning, maar die hebben volgens een politiewoordvoerder niet geleid naar haar verblijfplaats. De vondst van de 17-jarige zou geheel te danken zijn aan "goed politiewerk".

Het was de tweede keer dit jaar dat de politie een Amber Alert uitgaf.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl