NOS VoetbalAangepast

PSV eindigt feestdag met intiem moment in leeg stadion, Bosz steekt sigaar op

Intiem moment PSV-staf in leeg stadion, Bosz steekt sigaar op

De feestdag van landskampioen PSV is zondagavond voor met name leden van de technische staf en een aantal spelers geëindigd met een intiem moment in de middencirkel van een inmiddels leeg Philips Stadion in Eindhoven.

Na alle hectiek van het vieren van de 25ste landstitel na de 4-2 overwinning op Sparta Rotterdam eerder op de dag werden er stoelen rond de middenstip gezet en kon de selectie onder het genot van een drankje en een sigaar nagenieten van de dag.

Er werd veel gelachen, maar ook weer gezongen. "Joey moet blijven!", klonk het, gericht aan middenvelder Joey Veerman. De Oranje-international heeft een goed seizoen achter de rug bij PSV en zou de stap naar het buitenland kunnen maken.

De schaal ging nog even rond van speler naar speler en ook technisch directeur Earnest Stewart genoot zichtbaar van het samenzijn, met naast hem oer-PSV'er Mart van den Heuvel, die tegenwoordig spelersbegeleider is.

Maandag is het weer feest voor PSV. Dan wordt de selectie officieel gehuldigd op het Stadhuisplein in Eindhoven, nadat het met de platte kar door de stad is gegaan.

Bekijk in de carrousel hieronder diverse PSV-video's van vandaag. Van fragmenten uit Studio Voetbal tot de vreugde na het behalen van de landstitel.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl