NOS NieuwsAangepast

Alles is goed met Justin Bieber

Tieneridool Justin Bieber heeft in New York voor de nodige opschudding gezorgd. Nu trekken zijn optredens wel vaker horden gillende fans, maar bij warenhuis Macy's leek het allemaal uit de hand te lopen.

Amerikaanse media meldden aan het eind van de avond (Nederlandse tijd) dat de jonge popster was neergeslagen door een man van rond de veertig. De 17-jarige Bieber zou lichtgewond zijn geraakt, maar verder niets mankeren. Wel zou hij erg zijn geschrokken.

Het bleek allemaal anders te liggen, meldden diezelfde media ongeveer een uur later. Bieber was niet aangevallen en ook niet geslagen. Het hele incident was een gevolg van één groot misverstand.

Undercoveragent

Wat is er gebeurd? De Canadese zanger was in het beroemde warenhuis om zijn nieuwe geurtje, 'Someday', te presenteren. Buiten hadden zich enkele honderden fans verzameld.

Na de presentatie ging Bieber nog even naar buiten om naar zijn fans te zwaaien. Toen hij naar buiten kwam, drong de menigte zich om de popster. Een undercover-agent van de New Yorkse politie die tussen het publiek stond, vreesde dat Bieber in de knel zou komen en sprong over de afzetting heen om Bieber te beschermen.

Maar Bieber kende de man niet en reageerde vervolgens defensief omdat hij dacht dat het een gestoorde fan was. Dat dacht ook Biebers eigen beveiliging die de politieagent vervolgens te lijf ging en hem bij Bieber wegduwde.

Toen de agent zich vervolgens identificeerde, was de kous af en kon Bieber nog even blijven zwaaien, alvorens hij weer naar binnen ging om handtekeningen uit te delen aan tientallen fans die zo gelukkig waren dat ze een kaartje hadden voor een meet and greet. Bieber heeft het hele incident ongeschonden doorstaan. Eind goed, al goed dus.

Ahoy

Justin Bieber is internationaal zeer populair onder pubers. In maart was hij in Nederland voor een optreden in Ahoy.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl