Born This Way verboden in Libanon

Lady Gaga's album Born This Way is verboden in Libanon. De regering van het oosterse land vindt het zo opruiend, dat ze beslag hebben gelegd op meerdere zendingen.

Het album zou beledigend zijn voor christenen en gewoon smakeloos. Gaga's single Judas mocht in Libanon ook al niet gedraaid worden, maar dat veroorzaakte ook onrust onder sommige conservatieve geestelijk leiders in de Verenigde Staten.

Het album Born This Way bereikte in de eerste week van release al een platina status, de cd ging alleen in Amerika al 1,1 miljoen keer over de toonbank.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • In beeld: storm trekt over Nederland Het kan vanavond behoorlijk gaan stormen in de Nederlandse kustgebieden. Er is kans op onweer, hagel en windstoten van meer dan honderd kilometer per uur.
  • Een nieuwe nier scoren is een eitje Het komt geregeld voor dat Nederlandse nierpatiënten een nier kopen van een donor, ook al is dat verboden. Op die manier proberen ze de jarenlange wachttijd in Nederland te omzeilen.
  • In geen enkel café mag je nu nog roken Het is vanaf vandaag in alle cafés verboden om te roken, ook in kleine cafés zonder personeel. Daarvoor werd tot nu toe een uitzondering gemaakt.