Born This Way verboden in Libanon

Lady Gaga's album Born This Way is verboden in Libanon. De regering van het oosterse land vindt het zo opruiend, dat ze beslag hebben gelegd op meerdere zendingen.

Het album zou beledigend zijn voor christenen en gewoon smakeloos. Gaga's single Judas mocht in Libanon ook al niet gedraaid worden, maar dat veroorzaakte ook onrust onder sommige conservatieve geestelijk leiders in de Verenigde Staten.

Het album Born This Way bereikte in de eerste week van release al een platina status, de cd ging alleen in Amerika al 1,1 miljoen keer over de toonbank.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Bij de Engelse nationale spermabank kunnen ouders hun voorkeuren opgeven "Eén kindje met kroeshaar a.u.b." Twee vrouwen die een kindje willen. Maar dan wel een met kroeshaar en blauwe ogen. In Engeland kunnen ze daar nu voor kiezen: vandaag opende in Birmingham de eerste nationale spermabank.
  • De drie acteurs Moslim plagen, klappen vragen Wordt er in Canada argwanend naar moslims gekeken na de fatale schietpartij in Ottawa afgelopen week? Die vraag wilden drie filmmakers beantwoord hebben. Een antwoord kwam er, in de vorm van een bloedende neus.
  • Demonstranten in de Burkinese hoofdstad  Ouagadougou In beeld: protesten in Burkina Faso Duizenden inwoners van Burkina Faso hebben vandaag het parlement bestormd. Ze zijn boos, omdat president Compaore de grondwet wil wijzigen om zo zelf langer president te blijven. Campaore is al 27 jaar president van het Afrikaanse land en de demonstranten vinden dat lang genoeg. Het voorstel is inmiddels ingetrokken.