Born This Way verboden in Libanon

Lady Gaga's album Born This Way is verboden in Libanon. De regering van het oosterse land vindt het zo opruiend, dat ze beslag hebben gelegd op meerdere zendingen.

Het album zou beledigend zijn voor christenen en gewoon smakeloos. Gaga's single Judas mocht in Libanon ook al niet gedraaid worden, maar dat veroorzaakte ook onrust onder sommige conservatieve geestelijk leiders in de Verenigde Staten.

Het album Born This Way bereikte in de eerste week van release al een platina status, de cd ging alleen in Amerika al 1,1 miljoen keer over de toonbank.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Sexting Amerikaanse tiener aangeklaagd voor foto-sexting Twee Amerikaanse tieners uit New Jersey zijn aangeklaagd omdat ze naaktfoto's hebben verspreid van minderjarigen. Want, zegt het Amerikaanse Openbaar Ministerie, ook tieners die aan sexting doen, kunnen aangeklaagd worden voor het verspreiden van kinderporno.
  • Uber Uber ook niet welkom in Berlijn In Brussel moesten er al niks van hebben, en nu is Uber ook in Duitsland verboden. Een rechter verbiedt de taxi-app omdat de chauffeurs zich teveel gedragen als echte taxichauffeurs. En daar hebben ze geen vergunning voor.
  • Brandweer experimenteert met Glass OK Glass, help de brandweer Met je Google Glass kan je zonder je handen te gebruiken informatie opzoeken. Ideaal voor de brandweer dus. In de regio Amsterdam-Amstelland testen ze daarom met de Glass.