Born This Way verboden in Libanon

Lady Gaga's album Born This Way is verboden in Libanon. De regering van het oosterse land vindt het zo opruiend, dat ze beslag hebben gelegd op meerdere zendingen.

Het album zou beledigend zijn voor christenen en gewoon smakeloos. Gaga's single Judas mocht in Libanon ook al niet gedraaid worden, maar dat veroorzaakte ook onrust onder sommige conservatieve geestelijk leiders in de Verenigde Staten.

Het album Born This Way bereikte in de eerste week van release al een platina status, de cd ging alleen in Amerika al 1,1 miljoen keer over de toonbank.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • De talenten van het Nationale Ballet (Junior Company) Bussemaker sponsort talentvolle kunstenaars Talentvolle kunstenaars krijgen extra geld van minister Bussemaker. De komende 2,5 jaar wil ze 8 miljoen euro meer uitgeven om artiesten te begeleiden.
  • Een Bugatti Veyron Bugatti-crash: pelikaan gezuiverd van blaam Plons, daar gaat een auto van 1 miljoen euro de plomp in. Nu, vijf jaar later, gaat de eigenaar van de supercar de cel in. En dit filmpje uit 2009 is het belangrijkste bewijsstuk.
  • MSN MSN voorgoed offline, nu echt Meer dan een jaar geleden werd MSN offline gehaald door eigenaar Microsoft. Helemaal offline? Nee, een dochterbedrijf van Microsoft in China bleef moedig weerstand bieden aan de Amerikanen.