Born This Way verboden in Libanon

Lady Gaga's album Born This Way is verboden in Libanon. De regering van het oosterse land vindt het zo opruiend, dat ze beslag hebben gelegd op meerdere zendingen.

Het album zou beledigend zijn voor christenen en gewoon smakeloos. Gaga's single Judas mocht in Libanon ook al niet gedraaid worden, maar dat veroorzaakte ook onrust onder sommige conservatieve geestelijk leiders in de Verenigde Staten.

Het album Born This Way bereikte in de eerste week van release al een platina status, de cd ging alleen in Amerika al 1,1 miljoen keer over de toonbank.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • Facebook: Gij zult Messenger gebruiken In de loop van deze week is 'ie niet langer beschikbaar: de chatfunctie in de app van Facebook. Om een chatbericht te versturen ben je voortaan aangewezen op Messenger, een app van Facebook die je apart moet downloaden.
  • Lief OkCupid loog over match: experimentje Het sociaal experiment van Facebook dat de emoties van gebruikers beïnvloedde, leverde flink wat kritiek op. Maar guess what, zegt de internationale datingsite OkCupid, als je op het internet zit, ben je altijd onderwerp van expirementen. En ze deden het zelf ook.
  • Overzicht van vliegtuigcrash 194 Nederlandse slachtoffers MH17: een overzicht Op 17 juli stortte vlucht MH17 boven Oekraïne neer. 298 mensen kwamen om, onder wie 194 Nederlanders. Verder lieten 43 Maleisiërs, 27 Australiërs, 12 Indonesiërs, 10 Britten, 3 Duitsers, 4 Belgen, 3 Filipijnen, 1 Canadees en 1 Nieuw-Zeelander het leven. Hieronder verzamelen we het laatste nieuws over de ramp.