Born This Way verboden in Libanon

Lady Gaga's album Born This Way is verboden in Libanon. De regering van het oosterse land vindt het zo opruiend, dat ze beslag hebben gelegd op meerdere zendingen.

Het album zou beledigend zijn voor christenen en gewoon smakeloos. Gaga's single Judas mocht in Libanon ook al niet gedraaid worden, maar dat veroorzaakte ook onrust onder sommige conservatieve geestelijk leiders in de Verenigde Staten.

Het album Born This Way bereikte in de eerste week van release al een platina status, de cd ging alleen in Amerika al 1,1 miljoen keer over de toonbank.

Deel deze pagina

Nieuws

NOS op 3

  • FC Barcelona en de FIFA Barça mag toch spelers kopen FC Barcelona mag na dit seizoen toch spelers kopen. De wereldvoetbalorganisatie FIFA maakte vandaag bekend dat het transferverbod voorlopig is uitgesteld.
  • Webcam #halloAIVD, hoeveel vingers steek ik op? Altijd al een vraag willen stellen over het werk van de AIVD? De geheime dienst houdt vandaag tussen 14.00 en 15.00 uur een Twitterspreekuur. Dit naar aanleiding van het jaarverslag dat vandaag is gepresenteerd.
  • Sprinter NS: treinrit in spits wordt duurder De NS wil de treinkaartjes in de spits duurder maken. Dat bevestigen de NS en het ministerie van Infrastructuur na een bericht in het Algemeen Dagblad. Een ritje wordt maximaal tien procent duurder, een trajectkaart mag zes procent duurder worden. Reizen buiten de spits moet juist twaalf procent goedkoper worden.