Miami is Boston opnieuw de baas

Miami Heat heeft in de play-offs van de NBA ook de tweede wedstrijd tegen Boston Celtic gewonnen. In Florida werd het 102-91 voor de thuisploeg.

Boston kon Miami lang volgen (80-80), maar in het vierde kwart gingen liefst zes schoten op rij mis, terwijl Miami 14 punten liet aantekenen.

LeBron James, die na rust 24 van zijn 35 punten scoorde, Dwyane Wade en Chris Bosh waren samen goed voor 80 punten en 26 rebounds.

De derde wedstrijd is in Boston. James benadrukt dat het nog geen gelopen race is. "Het is een geweldig team waar we tegen spelen, maar we proberen ze moe te maken gedurende de wedstrijd." De Celtics hebben een veel oudere ploeg. "Aan het einde raakten ze uitgeput", aldus James.

Oklahoma op gelijke hoogte

In de Western Conference trok Oklahoma Thunder door een thuiszege op Memphis Grizzlies (111-102) de stand gelijk in de best-of-7-serie: 1-1. Drie man van Oklahoma maakten 20 punten of meer; met 26 stuks was Kevin Durant topschutter.