Nederlaag Barcelona en Real Madrid

Drie dagen na hun onderlinge duel in de Champions League hebben FC Barcelona en Real Madrid, die beiden zonder enkele van hun sterren speelden, een nederlaag geleden. Barça verloor met 2-1 van Real Sociedad en Real met 3-2 van Real Zaragoza.

Thiago zette Barcelona op 1-0, maar de thuisclub keerde diep in de tweede helft het tij. Nadat Diego Ilfrán de 1-1 had gemaakt, tekende Xavier Prieto in de 82ste minuut vanaf de stip voor de winnende treffer. Ibrahim Afellay stond bij Barcelona in de basis en maakte de negentig minuten vol.

Lafita grote man bij Zaragoza

Angel Lafita was de man van de wedstrijd bij Real Zaragoza-Real Madrid. Hij tekende voor de 1-0 en na gevloerd te zijn door Ricardo Carvalho, zag hij Gabi vanaf de stip de 2-0 maken.

De spanning werd teruggebracht door Sergio Ramos, maar bij een counter sloeg Lafita weer toe. Na Karim Benzema's late 2-3 liep Carvalho nog tegen zijn tweede gele kaart aan.