Een opstootje bij het duel tussen Marokko en Argentinië
NOS Voetbal

Marokko zonder Ziyech onderuit tegen Argentinië zonder Messi

Marokko heeft de oefenwedstrijd tegen Argentinië met 1-0 verloren. Invaller Ángel Correa (van Atlético Madrid) tekende in de 83ste minuut voor de winnende goal. Hij kwam van links naar binnen en schoot met rechts raak.

De goal was een van de spaarzame hoogtepunten van de wedstrijd in een winderig Tanger. Wel vielen er meerdere opstootjes te noteren.

Het elftal van Marokko voor het duel met Argentinië

Hakim Ziyech ontbrak vanwege kuitklachten bij de Marokkanen. "Er breekt een belangrijke periode aan, Ziyech speelt binnenkort met Ajax in de kwartfinale van de Champions League", lichtte bondscoach Hervé Renard vooraf toe. "We moeten ook rekening houden met de belangen van de clubs."

Noussair Mazraoui (van Ajax) en Karim El Ahmadi (ex-Feyenoord) stonden wel in de basis. AZ-aanvaller Oussama Idrissi viel in. Laatstgenoemde maakte vrijdag in de kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup tegen Malawi (0-0) zijn debuut voor Marokko.

Bij Argentinië was Lionel Messi niet van de partij, de 31-jarige vedette keerde uit voorzorg terug naar Barcelona nadat hij een lichte liesblessure had opgelopen. Ajacied Nicolás Tagliafico bleef negentig minuten op de bank.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl