Frank Lampard viert feest met spelers en fans van Derby County

Derby County stoot Manchester United uit League Cup

Manchester United is uitgeschakeld in de League Cup. Het één niveau lager acterende Derby County bleek op Old Trafford na het nemen van zestien strafschoppen te sterk (7-8).

Na 90 minuten was de stand 2-2, door een treffer van Marouane Fellaini in de blessuretijd. In de penaltyreeks miste uiteindelijk Phil Jones.

Manchester United speelde vanaf de 67ste minuut met een man minder, na een rode kaart voor de Argentijnse doelman Sergio Romero.

Zo versloeg manager Frank Lampard met Derby County zijn voormalige trainer José Mourinho. Beiden werkten in het verleden samen bij Chelsea.

Jonge debutant

Manchester City kende geen problemen in het Engelse bekertoernooi. Bij Oxford United werd met 3-0 gewonnen.

Bij Millwall tegen Fulham (1-3) viel het debuut van de pas 15-jarige Harvey Elliott op.