NOS VoetbalAangepast

Ook Hannover te sterk voor Bayern

Bayern München heeft in de Bundesliga zijn tweede nederlaag op rij geleden.

Na het kansloze verlies vorige week tegen koploper Borussia Dormund ging de ploeg van coach Louis van Gaal met dezelfde cijfers onderuit bij Hannover 96: 3-1. Arjen Robben maakte het doelpunt bij Bayern.

Hannover-trainer Mirko Slomka is dit seizoen een 'beul' voor zijn collega's. Na nederlagen tegen Slomka's formatie werden Zvonimir Soldo (Köln), Jens Keller (Stuttgart) en Steve McClaren (Wolfsburg) op straat gezet.

Bayern, dat deze week ook strandde in de halve finales van de Duitse beker, lijkt het seizoen alleen nog te kunnen redden als het over tien dagen in de Champions League titelhouder Inter elimineert.

Belgen belangrijk voor Mönchengladbach

Bayer Leverkusen handhaafde zich op de tweede plaats dankzij een 3-0 zege op VfL Wolfsburg. Lars Bender, Renato Augusto en Stefan Kiessling waren alledrie voor rust trefzeker voor Leverkusen, dat maar liefst twaalf punten achterstand heeft op Dortmund.

Borussia Mönchengladbach pakte door doelpunten van de Belgen Filip Daems en Igor de Camargo tegen Hoffenheim (2-0) dure punten in de strijd tegen degradatie. Gladbach is nog hekkensluiter, maar de concurrentie komt binnen handbereik.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl