Maxwell Cornet viert zijn openingstreffer voor Lyonnais

Depay en Tete herstellen zich met Lyon tegen Caen

Olympique Lyonnais heeft zich in de Franse voetbalcompetitie hersteld van de verrassende nederlaag van afgelopen woensdag tegen Lille (1-2). De ploeg van trainer Bruno Genesio won zondag de uitwedstrijd tegen Caen met 2-1.

Met Memphis Depay en Kenny Tete in de basis nam Lyon na tien minuten de leiding via Maxwel Cornet. Mariano Diaz maakte er na 54 minuten met een schot van ruim twintig meter afstand 0-2 van.

Ivan Santini scoorde nog na een knappe actie de hoopgevende 1-2 voor Caen, maar verder kwam de thuisclub niet.

Hele wedstrijd

Depay en Kenny Tete speelden de hele wedstrijd mee bij Lyon. Oud-Ajacied Bertrand Traoré ontbrak met een knieblessure.

Olympique Lyonnais staat na 16 duels op de tweede plaats met 32 punten en heeft de achterstand op Paris Saint-Germain verkleind tot 9 punten. De koploper leed zaterdag tegen Strasbourg de eerste nederlaag van het seizoen (2-1).