Dries Mertens was goed voor twee goals tegen Genua.
NOS VoetbalAangepast

Mertens weer op dreef bij Napoli, debuut Karsdorp bij AS Roma

Aan de kop van de Serie A is na de tiende speelronde niets veranderd. Napoli, Internazionale, Juventus en Lazio wonnen allemaal. Rick Karsdorp maakte bij AS Roma zijn debuut.

Koploper Napoli won met 3-2 bij Genua. Dries Mertens was met twee goals de grote man. Ook de derde Napoli-treffer leek van Mertens te komen, maar die werd als eigen doelpunt genoteerd. Genua maakte een kwartier voor het einde de 3-2 waardoor de slotfase nog spannend werd.

Juve wint ruim

Nummer drie Juventus had geen problemen met het laaggeklasseerde SPAL. De ploeg uit Turijn zegevierde met 4-1.

Lazio pakte de punten na enkele turbulente dagen waarin de club weer eens geconfronteerd werd met de eigen fascistische aanhang. De Romeinen wonnen bij Bologna met 2-1 en blijven vierde.

De spelers van Lazio doen de warming-up in shirts met de afbeelding van Anne Frank

Afkeer

De spelers van Lazio deden hun warming-up in een shirt met daarop de afbeelding van Anne Frank om hun afkeer van de recente gebeurtenissen te tonen.

Internazionale won dinsdag al met 3-2 van Sampdoria en is nu tweede met een punt minder kan koploper Napoli.

Rick Karsdorp in het shirt van AS Roma

Debuut Karsdorp bij Roma

AS Roma won met 1-0 van Crotone. Bij de thuisploeg maakte Rick Karsdorp zijn debuut. Hij kwam deze zomer over van Feyenoord, maar moest vanwege een operatie zijn debuut uitstellen. Karsdorp werd in de 82ste minuut gewisseld.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl