Vincent Janssen in het shirt van Tottenham Hotspur
NOS VoetbalAangepast

Geen plaats voor Janssen in CL-selectie Spurs

Het huwelijk tussen Vincent Janssen en Tottenham Hotspur vertoont steeds meer scheurtjes. De aanvaller is door de Londense club niet ingeschreven voor de Champions League.

Het is opnieuw een klap voor de spits van Oranje, die vlak voor het eind van de transferperiode moest toezien hoe de Spurs met Fernando Llorente een geduchte concurrent voor de centrale aanvalspositie binnenhaalden.

De Spanjaard is, samen met eerste keus Harry Kane, wel voor het Europese clubtoernooi ingeschreven. Tottenham zit in een groep met titelverdediger Real Madrid, het Borussia Dortmund van Peter Bosz en Apoel Nicosia.

Janssen kwam vorig jaar voor een bedrag van 20 miljoen over van AZ en verdient in Londen meer dan 2,5 miljoen euro per jaar. Maar overtuigen deed de voormalig topscorer van de eredivisie niet. Dit seizoen kwam hij pas één minuut in actie in de Premier League.

Antonio Conte en Diego Costa in gelukkigere tijden

Ook geen Diego Costa

Ook Diego Costa zal niet spelen in de groepsfase van de Champions League. Hij is niet ingeschreven door Chelsea. De Spanjaard, vorig jaar nog clubtopscorer, ligt overhoop met trainer Antonio Conte.

Costa hoopte de afgelopen zomer op een terugkeer naar Atlético Madrid, maar de clubs kwamen niet tot een akkoord. Hij is wel ingeschreven voor de Premier League, maar met Álvaro Morata heeft Chelsea een nieuwe eerste spits.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl