Angelina Jolie
NOS NieuwsAangepast

Angelina Jolie laat zich voor het eerst uit over leven na scheiding Pitt

De scheiding van het showbizzstel Angelina Jolie en Brad Pitt werd vorig jaar wereldwijd op de voet gevolgd. Nu, bijna een jaar later, vertelt Jolie voor het eerst over haar leven na de breuk.

In het interview, dat ze heeft gehouden met het Amerikaanse tijdschrift Vanity Fair, vertelt Jolie dat het één van de zwaarste periodes uit haar leven was.

Ze zegt sterk te willen blijven voor haar zes kinderen. "Ik vind het belangrijk om niet te huilen voor hun ogen, omdat ik niet wil dat zij zich zorgen maken over mij, zoals ik dat altijd deed over mijn moeder."

Zelf is ze een dochter van gescheiden ouders. Ze zag hoe haar moeder scheidde van haar vader nadat hij was vreemdgegaan. "Ik wil dat mijn kinderen erop kunnen vertrouwen dat het goedkomt. Ook als je daar zelf niet zo zeker van bent."

Pitt en Jolie kijken naar een expositie in Londen

Samen met haar ex-man doet ze er alles aan om de familie hecht bij elkaar te houden. "We geven nog altijd om elkaar en we werken allebei naar dat doel toe."

Hoewel Jolie niet heel ver ingaat op de details van de scheiding, geeft ze aan dat de reislust niet de reden was van hun breuk. "Onze levensstijl was allesbehalve slecht voor onze familie. Dat was, is en zal altijd positief zijn voor onze kinderen. Ze zijn zes prachtige, ruimdenkende wereldburgers. Daar ben ik heel trots op."

En we doen allemaal heel hard ons best ons gezin te helen.

Angelina Jolie

Jolie geeft aan dat ze boven op de scheiding ook te maken kreeg met een aangezichtsverlamming. De helft van haar gezicht ging hangen en de actrice had veel last van een hoge bloeddruk. Volgens Jolie kwam dit door stress.

Maar dankzij acupunctuur, een alternatieve behandeling door naalden in de huid te steken, raakte ze er naar eigen zeggen weer bovenop. "Soms plaatsen vrouwen hun familie op de allereerste plaats. Totdat het ten koste gaat van de gezondheid."

Ze komen nu allemaal weer een beetje op adem, vertelt Jolie. "En we doen allemaal heel hard ons best ons gezin te helen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl