Garbiñe Muguruza
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Wordt het de eerste Wimbledontitel voor Garbiñe Muguruza of wordt het de zesde voor Venus Williams? Vanmiddag om 15.00 uur staan de tennissters in de finale van The Wimbledon Championships, het oudste tennistoernooi van de wereld, tegenover elkaar.

De wedstrijd tussen de Spaanse en Amerikaanse is live te zien op NOS.nl en NPO 2. Op NPO Sport wordt de wedstrijd vanavond in zijn geheel herhaald.

De samenvatting is te zien in het Sportjournaal, in Studio Sport en op NOS.nl.

In de Tour de France is vandaag de veertiende etappe en die leidt over 181,5 kilometer van Blagnac naar Rodez. De renners krijgen een rit voor de kiezen die bijna geheel vals plat omhoog gaat.

De etappe is vanaf 14.10 uur live te volgen via NOS.nl, NPO 1 en NPO Sport. De korte samenvatting is te zien in het Sportjournaal en in het Tourjournaal komt de etappe ruim aan bod.

In De Avondetappe (21.20 uur, NOS.nl en NPO 1) blikken Danny Nelissen en Edwin Winkels aan tafel bij Dione de Graaff terug op de etappe. Ook rugbyer Zeno Kieft en actrice Ellen ten Damme schuiven aan om de dag te bespreken.

Routekaart etappe 14

In de late uitzending van Studio Sport wordt vooruitgeblikt op het EK voetbal voor vrouwen dat zondag begint. Ook zijn er samenvattingen van de eerste dag van de WK zwemmen, de kwalificatie van de Grand Prix van Engeland en de NK atletiek in Utrecht.

Programma's zaterdag

11.30 uurLiveblog etappe 14 Tour de FranceNOS.nl
14.00 uurRadio Tour de FranceNPO Radio 1
14.10 uurTour de France etappe 14NOS.nl, NPO 1 en NPO Sport
15.00 uurFinale Wimbledon Muguruza-V.WilliamsNOS.nl en NPO 2
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
19.30 uurTourjournaalNOS.nl en NPO 3
21.20 uurDe AvondetappeNOS.nl en NPO 1
23.17 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
Gehele dagTour, Wimbledon en documentairesNPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl