Marcel Kittel in de groene trui
NOS SportAangepast

De sport van woensdag bij de NOS

Voor de tweede opeenvolgende dag wacht de renners in de Tour de France een relatief eenvoudige rit. De etappe van Eymet naar Pau over 203,5 kilometer is niet geheel vlak, maar lijkt toch weer een kolfje naar de hand van de sprintersploegen.

Liefhebbers van de Tour kunnen de koers van de eerste tot en met de laatste meter live volgen in een blog op NOS.nl. Radio Tour de France doet vanaf 14.00 uur verslag op NPO Radio 1. Beelden van de etappe zijn vanaf 14.10 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en NPO Sport.

In het Sportjournaal is een korte samenvatting te zien en in het Tourjournaal komt de etappe nog eens ruimschoots aan bod. In de Avondetappe ontvangt Dione de Graaff oud-renner en wielerjournalist Thijs Zonneveld en journalist en schrijver Edwin Winkels.

Het profiel van etappe 11, een rit van Eymet naar Pau

Op Wimbledon staan de kwartfinales bij de mannen op het programma. De meest in het oog springende partij is die tussen zevenvoudig kampioen Roger Federer en Milos Raonic, de verliezend finalist van vorig jaar.

Beelden van Wimbledon zijn te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1 en in het Journaal van 23.22 uur, ook op NPO 1. In Radio Tour de France zijn flitsen te horen van de partijen.

Op NOS.nl opnieuw aandacht voor het naderende EK voetbal voor vrouwen. In deel II van onze voorbeschouwing een portret van bondscoach Sarina Wiegman.

De uitzendingen van woensdag 12 juli

13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
13.30 uur Liveblog Tour de France NOS.nl
14.00 uur Radio Tour de France NPO Radio 1
14.10 uur Tour de France: etappe 11 NPO 1 en NOS.nl    
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
19.25 uur Tourjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
21.25 uur De Avondetappe NPO 1 en NOS.nl
22.30 uur Nieuwsuur NPO 2
23.22 uur Late Journaal met sport NPO 1
Hele dag Tour de France en documentaires NPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl