Chris Froome
NOS SportAangepast

De sport van dinsdag bij de NOS

Het wordt vandaag een 'makkelijke' rit in de Tour de France. De renners koersen over 178 kilometer van Perigueux naar Bergerac en komen onderweg geen bergen tegen. Het is wel bijna de hele dag glooiend terrein, dus bij uitstek geschikt voor de avonturiers in het peloton.

De koers, met Chris Froome nog altijd in de gele trui, kan van de eerste tot de laatste meter live worden gevolgd in een blog op NOS.nl. Radio Tour de France doet vanaf 14.00 uur verslag op NPO Radio 1. De eerste beelden zijn vanaf 14.10 uur te zien op NOS.nl, NPO 1 en NPO Sport.

In het Sportjournaal is een korte samenvatting te zien, in het Tourjournaal komt de etappe ook nog eens ruimschoots aan bod. In de Avondetappe ontvangt Dione de Graaff BMX'er Jelle van Gorkom, Danny Nelissen en Rob Harmeling.

Novak Djokovic

Op Wimbledon speelt Novak Djokovic zijn partij in de achtste finales. Hij zou maandagavond al in actie komen, maar omdat Rafael Nadal en Gilles Muller door hun marathonpartij de baan zo lang bezet hielden, werd de partij tussen de Serviër en de Fransman Adrian Mannarino verplaatst naar vandaag. Ze beginnen om 13.00 uur.

Op het heilige gras komen ook de vrouwen weer in actie: zij spelen hun kwartfinales. Beelden van Wimbledon zijn te zien in het Sportjournaal om 18.45 uur op NPO 1 en in het Journaal van 23.22 uur, ook op NPO 1. In Radio Tour de France zijn flitsen te horen van de partijen.

Op NOS.nl wordt vooruitgeblikt op het EK voetbal voor vrouwen dat zondag begint. In deel 1 van de serie worden de Nederlandse voetbalsters voorgesteld.

Programma's dinsdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
13.30 uurLiveblog Tour de FranceNOS.nl
14.00 uurRadio Tour de FranceNPO Radio 1
14.10 uurTour de France: etappe 10NOS.nl en NPO 1
18.45 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
19.25 uurTourjournaalNOS.nl en NPO 1
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNPO Radio 1
21.16 uurDe AvondetappeNOS.nl en NPO 1
22.30 uurNieuwsuurNPO 2
23.22 uurLate Journaal met sportNPO 1
Hele dagTour de France en documentairesNPO Sport

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl