Kerem Demirbay
NOS SportAangepast

De sport van donderdag bij de NOS

Bij de Confederations Cup staat de tweede halve finale op het programma. Het elftal van Duitsland, waarin bondscoach Joachim Löw veelal jonge spelers heeft opgenomen, neemt het op tegen het ervaren Mexico.

Het duel kan vanaf 19.44 uur worden gevolgd via NOS.nl en NPO 3. In de studio zit Co Adriaanse voor de analyse.

In Amsterdam leidt Marcel Keizer, opvolger van de naar Borussia Dortmund vertrokken Peter Bosz, voor het eerst de training van het eerste elftal van Ajax. De NOS is erbij en laat in het Sportjournaal en Nieuwsuur zien hoe de eerste werkdag van de vice-kampioen verloopt.

Zaterdag gaat in Düsseldorf de 104de Tour de France van start en vandaag worden vanaf 18.15 uur de ploegen aan het publiek voorgesteld. Via een livestream op NOS.nl is de presentatie van de eerste tot de laatste renner te volgen.

Om 17.45 uur nemen de Nederlandse hockeysters het op tegen Spanje in de kwartfinales van het halvefinaletoernooi van de Hockey World League. De samenvatting van die wedstrijd is te zien in Nieuwsuur en de late uitzending van het Journaal.

En voor wie geen genoeg kan krijgen van voetbal is vanavond, om 22.02 uur op NPO 3 en NOS.nl, een herhaling van de documentaire Johan Cruijff, The Last Match te zien.

Porgramma's donderdag

13.10 uurLunchjournaalNPO 1
18.15 uurPloegenpresentatie Tour de FranceNOS.nl
18.45 uurSportjournaalSportjournaal
19.44 uurConfederations Cup: Duitsland-MexicoNPO 
20.30 uurLangs de Lijn En OmstrekenNOS.nl en NPO 3
22.02 uurDocumentaire: Johan Cruijff, The Last MatchNOS.nl en NPO 3
22.40 uurNieuwsuurNPO 2
23.19 uurJournaal met sportNPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl