NOS SportAangepast

Nederlander verpest tennisfeestje voetballegende Maldini

Het was leuk om Paolo Maldini bij een challengertoernooi in Milaan een professionele tenniswedstrijd te zien spelen, maar van een serieus niveau was geen sprake. Daar weet David Pel alles van.

Nederlander verpest tennisfeestje voetballegende Maldini

De Nederlander stond in de eerste ronde van het dubbelspel tegenover Maldini en hij en zijn Poolse partner Tomasz Bednarek gunden de voetballegende en zijn vriend en voormalig prof Stefano Landonio maar twee games: 6-1, 6-1.

Na zijn voetbalcarrière werd de inmiddels 49-jarige Maldini een fanatiek tennisser. Hij won met Landonio een toernooi waar de inzet een wildcard voor het dubbelspel in Milaan was. Het krachtverschil met de echte profs is echter te groot.

Paolo Maldini

Er werd Pel, de nummer 208 van de wereld op de dubbelranglijst, gevraagd rustig aan te doen en dat deed de Nederlander, zodat het publiek nog een paar leuke rally's kon zien tijdens deze bijzondere 'demonstratiewedstrijd'.

Seedorf toeschouwer

Op het tennispark in Milaan was veel publiek aanwezig om Maldini te zien. Ook Clarence Seedorf kwam een kijkje nemen bij zijn oude ploeggenoot.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl