Anna van der Breggen
NOS Sport

De sport van zaterdag bij de NOS

De NK wielrennen worden vandaag vervolgd met de wegwedstrijd voor vrouwen. Annemiek van Vleuten veroverde de titel bij het tijdrijden, kan zij ook Nederlands kampioen worden op de weg? Of verovert Anna van der Breggen haar eerste nationale titel?

De slotfase van de wegwedstrijd in het Gelderse Montferland is live te zien bij de NOS. De verwachte finishtijd is rond 16.30 uur. Presentator Dione de Graaff is met Marianne Vos als analist ter plekke.

Confederations Cup

In groep A van de Confederations Cup staan de laatste twee groepswedstrijden op het programma. Mexico neemt het op tegen Rusland en regerend Europees kampioen Portugal stuit op het al uitgespeelde Nieuw-Zeeland.

We zenden het duel tussen Mexico en Rusland live uit op NPO 2. Die uitzending begint om 16.45 uur en de aftrap is een kwartier later. Co Adriaanse schuift aan om te analyseren. Portugal-Nieuw-Zeeland is te zien op NOS.nl.

Sportjournaal

In het Sportjournaal is er onder meer aandacht voor de TT van Assen, de halve finales van de Hockey World League en de eerste training van PEC Zwolle.

Uitzendingen zaterdag 24 juni

15.00 uur Studio Sport Extra, met NK wielrennen NPO 1 en NOS.nl
16.45 uur Confederations Cup: Mexico - Rusland     NPO 2 en NOS.nl
16.45 uur Confederations Cup Nieuw-Zeeland - Portugal NOS.nl
18.50 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.39 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl