Politie
NOS Nieuws

Tilburgse tienermeisjes sinds zondag vermist

In Tilburg worden twee meisjes van 16 en 17 jaar oud vermist. Ze zijn zondag voor het laatst gezien. Volgens de politie zijn de meisjes samen vertrokken en zijn er geen aanwijzingen voor een misdrijf.

De meisjes vertrokken zondag rond 13.00 uur afzonderlijk van elkaar op de fiets van huis. Allebei hadden ze hun ouders verteld dat ze op tijd thuis zouden zijn. Sindsdien is er niets meer van hen vernomen.

De politie hoopt dat de meisjes uit zichzelf weer terugkomen. Er is een zoekactie gestart en bewoners van omliggende gemeenten is gevraagd uit te kijken naar de tieners. Via Burgernet is een signalement verspreid.

'Nemen alle tips serieus'

Wie iets weet over de meisjes, wordt verzocht het alarmnummer te bellen. "In het licht van de gebeurtenissen van de afgelopen dagen, nemen we alle tips zeer serieus", zegt een woordvoerder van de politie. "Hun ouders maken zich verschrikkelijk veel zorgen."

In Bunschoten en Achterveld werden afgelopen weekend twee 14-jarige meisjes dood gevonden. Zij waren als vermist opgegeven. Volgens de politie staan de zaken los van elkaar. In de twee zaken zijn twee jongens van 14 en 16 jaar opgepakt als verdachten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl