Tom Dumoulin
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Ook dag zes op Roland Garros is live te zien bij de NOS. Vanaf 11.00 uur kunt u op NPO 1 en NOS.nl kijken naar de partij tussen titelverdedigster Garbiñe Muguruza en Joelia Poetintsjeva.

Verder komen de wedstrijden van Rafael Nadal (tegen Nikoloz Basilasjvili) en Novak Djokovic (tegen Diego Schwartzman) ook aan bod.

Hammer Series live bij de NOS

In Limburg strijden twaalf WorldTour-teams en vier pro-continentale teams de komende drie dagen om de prijzen in een nieuwe meerdaagse wielerkoers: de Hammer Series. Vandaag is de klimkoers, morgen wordt er gesprint en zondag wordt alles afgesloten met een achtervolgingsrace.

Iedere dag kunt u op NOS.nl vanaf 15.00 uur live meekijken naar deze nieuwe wedstrijd, waar ook Girowinnaar Tom Dumoulin aan meedoet.

Overige sport

Maar er is nog meer sport vandaag bij de NOS. In het journaal (13.10 uur) en sportjournaal (18.45 uur) hebben we beelden van de eerste wedstrijd in de finale van de NBA.

Verder nemen we in het Sportjournaal een kijkje bij het Nederlands elftal en blikken we vooruit op de Champions League-finale van morgenavond.

In onze late uitzending van 00.13 uur kunt u zien hoe de Nederlandse volleybalvrouwen het gedaan hebben in het WK-kwalificatieduel met Oekraïne en zijn we bij de bekerfinale tussen de voetbalsters van Ajax en PSV.

Uitzendingen 2 juni

11.00 uur Studio Sport: Roland Garros NOS.nl en NPO 1
13.10 uur Lunchjournaal NPO 2
15.00 uur Wielrennen: Hammer Series NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2
00.13 uur Journaal NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl