Jens Toornstra
NOS VoetbalAangepast

Ook Toornstra verlengt contract bij Feyenoord

Feyenoord en Jens Toornstra hebben een principeakkoord bereikt over een tussentijdse contractverlenging. De middenvelder, wiens contract tot de zomer van 2018 liep, zet binnenkort zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, die loopt tot medio 2021.

Toornstra kwam in de zomer van 2014 over van FC Utrecht. In drie seizoenen bij Feyenoord kwam Toornstra tot 86 competitiewedstrijden, waarin hij 23 keer het net wist te vinden.

Kampioenschap

De 28-jarige Toonstra had een belangrijk aandeel in het kampioenschap: hij kwam in alle 34 competitieduels in actie en met veertien doelpunten werd hij tweede clubtopscorer achter Nicolai Jørgensen. Alle goals maakte hij in De Kuip.

"De laatste weken is maar weer eens gebleken hoe enorm deze club leeft. Het is fantastisch om daar deel van uit te maken", aldus Toornstra. "Ik ben dan ook heel blij dat ik hier drie jaar langer mag blijven en hoop dat ik hier nog veel successen kan vieren."

Langer vast

Feyenoord legde eerder al Karim El Ahmadi, Sven van Beek, Rick Karsdorp, Bilal Basaçikoglu, Terence Kongolo, Tonny Vilhena en Brad Jones langer vast.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl