NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

Tot halverwege grotendeels vlak en daarna een paar (flinke) heuvels. Dat is het routekaartje voor de achtste etappe in de Giro d'Italia.

De renners koersen vandaag over 189 kilometer van Molfetta naar Peschici en via een liveblog op NOS.nl is de rit van de eerste tot de laatste kilometer live te volgen. Op NPO Radio 1 zijn vanaf 16.00 uur zijn flitsen en de finish van de koers te horen.

De samenvatting van de etappe is vanavond te zien in het Sportjournaal en in Studio Sport

De routekaart van de achtste etappe van de Giro d'Italia

's Middags is er op NPO 1 een extra uitzending van Studio Sport met de eerste finalewedstrijd tussen de handballers van Limburg Lions en Volendam. De wedstrijd in Sittard begint om 15.30 uur en bijna tegelijkertijd start in Amsterdam het tweede halvefinaleduel tussen de hockeyers van Amsterdam en Rotterdam.

Het hockeyduel, waarbij Rotterdam zich bij winst plaatst voor de finale, is live te zien op NOS.nl.

In de late uitzending van Studio Sport, voor een keer op NPO 3 in verband met het Eurovisie Songfestival, komen de Giro en de play-offs in het hockey en het handbal nog een keer in samenvatting voorbij.

Er is ook aandacht voor de Diamond League-wedstrijden in Sjanghai, de kwalificatie voor de Grand Prix van Spanje en een vooruitblik op de laatste speelronde van de eredivisie.

Programma's zaterdag

TijdProgrammaMedium
11.30 uurLiveblog Giro d'ItaliaNOS.nl
15.30 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
15.30 uurPlay-offs hockey: Amsterdam-RotterdamNOS.nl
16.00 uurFinale Giro d'ItaliaNPO Radio 1
18.50 uurSportjournaalNOS.nl en NPO 1
20.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.57 uurStudio SportNOS.nl en NPO 3

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl