John Wall
NOS SportAangepast

Washington doet iets terug, tweede zege Warriors

Washington Wizards heeft het derde duel in de play-offs tegen Boston Celtics gewonnen: 116-89. De stand in de best-of-7 in de tweede ronde van de Eastern Conference komt daarmee op 2-1 in het voordeel van Boston.

Boston liep de gehele wedstrijd achter de feiten aan en kwam geen enkele keer aan de leiding. Grote man aan de kant van de Wizards was John Wall die met 24 punten topscorer werd. De Wizards legden de basis voor de zege met een 22-0 run in het eerste kwart.

Isaiah Thomas, in het tweede duel nog goed voor 53 punten, werd nu wel aan banden gelegd, De point guard van Boston kwam niet verder dan 13 punten.

Golden State Warriors had in de play-offs in de Western Conference ook in het tweede duel weinig moeite met Utah Jazz. Door een 115-104 zege bracht de ploeg van Stephen Curry (23 punten) en Kevin Durant (25 punten) de stand op 2-0.

De Warriors sloegen het beslissende gat al in het eerste kwart (33-15), Utah probeerde de schade daarna ongedaan te maken, maar was ondanks de 33 punten van Gordon Hayward niet bij machte de thuisploeg te verontrusten.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl