Teleurstelling bij Antoine Griezmann

Atlético Madrid verliest laatste hoop op titel

Atlético Madrid heeft een gevoelige nederlaag geleden tegen Villarreal waardoor de nummer drie van Spanje ook het laatste restje hoop op de landstitel in rook zag opgaan.

In het eigen Estadio Vicente Calderón verloor Atlético met 0-1 door een laat doelpunt van Roberto Soriano.

De thuisploeg had in de eerste helft het beste van het spel, maar doelman Andrés hield onder anderen Saúl Ñíguez, Ángel Correa en Antoine Griezmann van scoren af.

Na rust kwamen de bezoekers er wat vaker gevaarlijk uit en in de 82ste minuut scoorde Soriano.

Achterstand

Door de nederlaag heeft Atlético nu zeven punten minder dan Real Madrid en Barcelona. Maar Real heeft ook nog eens twee duels minder gespeeld en Barcelona een. Zowel Barcelona als Real Madrid komt woensdag in actie.

Villarreal doet op de vijfde plaats nog volop mee om een Europees ticket.

Málaga heeft de degradatiezorgen van Tony Adams bij Granada nog groter gemaakt. Málaga versloeg het elftal van de Engelse trainer met 2-0, dankzij twee doelpunten na rust van Sandro Ramirez.

Granada heeft de drie wedstrijden onder de onlangs aangestelde Adams allemaal verloren.