Brengt PSV-Ajax de beslissing in de competitie?

De sport van zondag bij de NOS

Kan Feyenoord de Coolsingel reserveren voor het titelfeest? Of blijft Ajax de Rotterdammers op de hielen zitten? Vandaag kan PSV de titelstrijd in het voordeel van Feyenoord gaan beslissen, want de Eindhovenaren krijgen Ajax op bezoek.

PSV haakt bij winst aan voor de tweede plaats, die recht geeft op de voorronde van de Champions League. Feyenoord zelf moet op bezoek bij Vitesse, de ploeg die met het hoofd bij de bekerfinale van volgende week is.

PSV-Ajax begint om 16.45 uur en kan live gevolgd worden via een blog op NOS.nl, teletekstpagina 828 en Langs de Lijn op NPO Radio 1. Ook FC Utrecht-Roda JC (12.30 uur), Vitesse-Feyenoord en Sparta-ADO Den Haag (beide 14.30 uur) zijn te volgen via blog, teletekst en Langs de Lijn.

De samenvattingen van de duels zijn vanavond om 19.00 uur te zien via NOS.nl en NPO 1. In Studio Voetbal schuiven deze week Co Adriaanse, Pierre van Hooijdonk, Willem Vissers en Kees Jansma aan om over de titelstrijd te praten. In deze uitzending is ook een samenvatting te zien van Real Madrid-FC Barcelona.

Met Luik-Bastenaken-Luik staat de laatste voorjaarsklassieker van 2017 op het programma. De koers kent dit jaar een trieste aanloop door het onverwachte overlijden van Michele Scarponi, daags voor de wedstrijd.

De koers is live te zien op NOS.nl en in de middaguitzending van Studio Sport.

Het parcours van Luik-Bastenaken-Luik

Maar er is vanmiddag nog meer topsport te zien bij de NOS. Zo komt olympisch kampioene Sanne Wevers vanmiddag in actie op haar favoriete onderdeel balk tijdens de EK turnen in Cluj. Ook Eythora Thorsdottir komt op de slotdag in actie op balk én vloer, Bart Deurloo verdedigt de Nederlandse eer bij de mannen op rekstok.

Op NOS.nl is de EK van de eerste tot de laatste minuut te zien. In de uitzendingen van Studio Sport worden de samenvattingen getoond.

NOS.nl heeft niet alleen de EK turnen in de aanbieding. Ook de MXGP van Europa in Valkenswaard is op de website te zien. De eerste manche is om 14.15 uur, de tweede omstreeks 17.10 uur.

In Studio Sport zijn verder samenvattingen te zien van het Fed Cup-duel met Slowakije, de NK springen (paardensport) in Mierlo, de EK judo in Warschau en Bloemendaal-Kampong in de hoofdklasse hockey.

De uitzendingen van zondag 23 april

TijdProgrammaMedium
12.30 uurEK turnen met o.a. Sanne WeversNOS.nl
12.30 uurLiveblog Luik-Bastenaken-LuikNOS.nl
13.10 uurStudio Sport met Luik-Bastenaken-LuikNOS.nl en NPO 1
14.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
14.10 uurMXGP Valkenswaard: eerste mancheNOS.nl
17.10 uurMXGP Valkenswaard: tweede mancheNOS.nl
18.10 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
18.59 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.26 uurStudio VoetbalNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl