Tisha Volleman
NOS SportAangepast

De sport van zaterdag bij de NOS

De voorlaatste dag van de Europese kampioenschappen turnen in het Roemeense Cluj-Napoca is uitgebreid te volgen bij de NOS. Op NOS.nl zijn vanaf 12.30 uur verschillende toestelfinales te zien met commentaar van Hans van Zetten.

Vanaf 13.30 uur komt Tisha Volleman in actie in de finale van het onderdeel sprong.

Studio Sport

De EK turnen zijn ook te zien in een extra uitzending van Studio Sport vanaf 15.40 uur op NPO 1. In die uitzending is ook aandacht voor de EK judo. Tessie Savelkouls (+78 kilogram), Guusje Steenhuis (-78 kilogram) en Noël van 't End (-90 kilogram) komen vandaag de tatami op.

Tot slot is er ook aandacht voor de playoffs van de Nederlandse tennissters in de Fed Cup. Inzet van het tweeluik in en tegen Slowakije is een plaats in de wereldgroep volgend jaar.

Het programma van de 32ste speelronde in de eredivisie

In de eredivisie worden vier wedstrijden gespeeld. Om 18.30 uur beginnen NEC en Excelsior aan de eerste wedstrijd van de avond. Om 19.45 beginnen er twee wedstrijden: PEC Zwolle-Heracles Almelo en AZ-FC Twente. Vanaf 20.45 is Go Ahead Eagels-FC Groningen de laatste wedstrijd van de dag.

De duels zijn live te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1 vanaf 19.00 uur en het liveblog op NOS.nl De samenvattingen zijn vanaf 22.39 uur te zien op NPO 1 en NOS.nl.

  • ANP-NOS
    De stand in het linkerrrijtje
  • NOS-ANP
    De stand in het rechterrijtje

Samenvatting van de sportdag

In Studio Sport (23.36 uur) zijn samenvattingen te zien van de EK judo, de EK turnen en de Fed Cup-ontmoeting met Slowakije.

Ook is er aandacht voor de WK relay (atletiek) op de Bahamas en wordt vooruitgeblikt op Luik-Bastenaken-Luik, de laatste voorjaarsklassieker van het seizoen.

De uitzendingen van zaterdag

Tijd Programma Medium
12.30 uur EK turnen NOS.nl
15.40 uur Studio Sport: met turnen, judo en tennis NPO 1 en NOS.nl
18.00 uur Liveblog eredivisie
18.45 uur Sportjournaal NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.39 uur Studio Sport eredivisie NPO 1 en NOS.nl
23.36 uur Studio SportNPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl