Maurice Steijn wint eindelijk weer eens met VVV

Koploper VVV-Venlo wint weer eens

VVV-Venlo heeft na twee nederlagen op rij weer eens een zege geboekt. Op eigen veld klopten de Limburgers Almere City FC met 3-2 dankzij een laat doelpunt van Joey Sleegers.

Almere kwam al vroeg op 1-0 toen Soufyan Ahannach profiteerde van een te korte terugspeelbal. Ralf Seuntjens tikte een paar minuten later de gelijkmaker binnen en dat deed hij kort voor rust nog eens, nadat Damon Mirani de 1-2 had binnengekopt voor Almere.

In de tweede helft drukte VVV lang niet door. De ploeg viel wel aan, maar Almere hield kranig stand. Tien minuten voor tijd viel de winnende treffer alsnog. Sleegers volleerde raak.

Jong Ajax wint ook, Cambuur nu derde

Nummer twee Jong Ajax won met 3-1 bij Telstar. Alle doelpunten in Velsen kwamen op naam van Václav Cerný en steeds ging er een prima aanval aan vooraf.

SC Cambuur nestelde zich op de derde plaats door met 2-0 te winnen bij NAC Breda. Sander van de Streek kopte de Leeuwarders voor rust op voorsprong. Stefano Lilipaly lepelde de bal vlak voor tijd prachtig in de kruising. FC Volendam en Jong PSV, de nummers vier en vijf, spelen maandag tegen elkaar en kunnen Cambuur nog voorbij.