NOS VoetbalAangepast

Van Bronckhorst: Jørgensen? Dat ziet er goed uit

Jørgensen en Kongolo zijn fit, Karsdorp nog niet

De kans is groot dat spits Nicolai Jørgensen zondag tegen PEC Zwolle inzetbaar is. De Deen viel in de Klassieker tegen Ajax al na elf minuten geblesseerd uit. Daardoor miste hij de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles woensdagavond.

Rick Karsdorp is nog niet beschikbaar. De rechterverdediger viel tegen Ajax in de rust uit. 

Trainer Giovanni van Bronckhorst kan wel weer beschikken over Terence Kongolo. "Net als bij Jørgensen ziet het er bij Kongolo goed uit", zei van Bronckhorst na de training op vrijdagochtend. Ook Tonny Vilhena is weer beschikbaar, hij keert terug na een schorsing.

Feyenoord viert feest

Het puntenverlies van PSV bij Twente laat Van Bronckhorst ogenschijnlijk koud. "Het lijkt er nu op dat we nog maar één concurrent hebben, maar er zijn weleens gekkere dingen gebeurd in de competitie. Onze eigen wedstrijden zijn het belangrijkste. Maar het is altijd goed als je concurrenten punten laten liggen."

De cijfers van Feyenoord in Zwolle zijn niet al te best, de afgelopen vier jaar werd er verloren. "Dat is het verleden, gelukkig leven we in het nu. Ik heb er vertrouwen in. We staan er goed voor en kunnen verandering in die serie brengen."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl