Michelle Rozenbroek, Celeste Split, Jet Hendriks en Barbara Brouwer van TOP na het winnen van de Europa Cup
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Het is de dag waarop wordt teruggeblikt op de prestaties van Max Verstappen en het Nederlands elftal. Ook de liefhebbers van basketbal en korfbal komen vandaag volop aan hun trekken.

Om 13.10 uur is er op NPO 1 een samenvatting van de Grand Prix van Australië, gevolgd door een analyse van de race met Jan Lammers.

Aansluitend kijken we terug op de wedstrijd van het Nederlands elftal dat in Bulgarije tegen een pijnlijke 2-0 nederlaag is aangelopen. Daarna zijn er samenvattingen van alle op zaterdag gespeelde WK-kwalificatieduels.

Zaalsporten

Vanaf 14.00 uur doen we op televisie, radio en internet verslag van de bekerfinale in het basketbal tussen Donar en Landstede. Om 16.00 uur zijn de korfballers van TOP en LDODK aan de beurt voor hun eerste wedstrijd in de play-offs.

In Studio Voetbal wordt met Co Adriaanse, Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen uitgebreid teruggekeken op Bulgarije-Nederland. De uitzending, die om 22.13 uur begint op NPO 1, bevat tevens de samenvattingen van de zondag gespeelde WK-kwalificatieduels. Onder meer Duitsland en Engeland komen in actie.

De uitzendingen van zondag 26 maart

13.10 uur Studio SportNPO 1 en NOS
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
19.00 uur Studio Sport NPO 1 en NOS
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.13 uur Studio Voetbal/WK-journaalNPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl