Naomi van As

Hockeysters Laren doen goede zaken in strijd om play-offs

De hockeysters van Laren hebben goede zaken gedaan in de strijd om de vierde plek. Laren won in Utrecht de uitwedstrijd tegen Kampong, concurrent voor een plek in de play-offs, met 3-1.

De eerste twee doelpunten van Laren werden gemaakt uit een strafcorner: de eerste werd benut door Stephanie de Groof, de tweede door Naomi van As. Karlijn van der Linden deed in de tweede helft wat terug, maar enkele minuten later bepaalde Maxime Kerstholt de eindstand.

Inhaalduel

De wedstrijd zou direct na de winterstop gespeeld worden, maar omdat Kampong verplichtingen had in de Europese zaalcompetitie werd het duel uitgesteld.

De vierde plaats geeft aan het eind van het seizoen rechts op deelname aan de play-offs. Omdat het verschil met de topdrie - Den Bosch, SCHC en Amsterdam – groot (negen punten) is, lijken Laren en Kampong zich te moeten richten op de vierde plaats.