Rapper Wyclef Jean
NOS Nieuws

Rapper Wyclef Jean aangezien voor gewapende overvaller

Rapper Wyclef Jean is in Los Angeles onterecht aangehouden en in de boeien geslagen. De politie zag hem aan voor een gewapende overvaller, die net als de rapper een rode bandana droeg en in hetzelfde type auto reed.

De Haïtiaanse rapper moest zijn auto aan de kant zetten toen hij dinsdagmorgen uit de opnamestudio kwam. Hij plaatste een video van de aanhouding op Twitter.

In een andere tweet schrijft hij dat hij meteen in de handboeien werd geslagen, nog voordat hij zich kon legitimeren:

Hij zou niet te horen hebben gekregen waarom hij was aangehouden:

Volgens de rapper werd hij behandeld als een crimineel. Totdat er uiteindelijk een andere agent aankwam, die vertelde dat ze de verkeerde te pakken hadden:

Een politiewoordvoerder zegt in een verklaring dat ze op zoek waren naar een man die twee mensen in West-Hollywood had beroofd en geslagen met een pistool. Volgens de slachtoffers droeg de verdachte een rode bandana, net als Wyclef Jean op dat moment. Ook de auto van de rapper kwam overeen met die van de verdachte.

Toen de agenten meer informatie kregen, realiseerden ze zich dat ze de verkeerde hadden aangehouden, verklaart de woordvoerder. Wyclef Jean werd meteen vrijgelaten. Het hele incident zou 6 minuten hebben geduurd.

De politie heeft inmiddels wel een serieuze verdachte aangehouden.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl