Kasper Dolberg
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Feyenoord en Ajax, de nummers een en twee in de eredivisie, komen vandaag in actie. De Rotterdammers gaan op bezoek bij sc Heerenveen, terwijl Ajax het in Rotterdam moet opnemen tegen Excelsior.

Heerenveen-Feyenoord begint om 12.30 uur en is, net als Excelsior-Ajax, Go Ahead Eagles-PEC Zwolle (beide 14.30 uur) en AZ-ADO Den Haag (16.45 uur) live te volgen via het blog op NOS.nl, Teletekstpagina 818 en Langs de Lijn op NPO Radio 1. De samenvattingen zijn vanaf 19.00 te zien op NOS.nl en NPO 1.

Pierre van Hooijdonk, Sonny Silooy, Kees Jansma en Sjoerd Mossou schuiven om 22.13 uur aan bij Studio Voetbal om de wedstrijden te bespreken. Dan komt ook de selectie van het Nederlands elftal aan bod.

Het WK in de MXGP-klasse gaat verder met de Grote Prijs van Argentinië. De verrichtingen van Jeffrey Herlings en Glenn Coldenhoff zijn vanaf 17.15 uur live te zien op NOS.nl en NPO 1. In de uitzending ook een reportage over Bo Bendsneyder, die uitkomt in de Moto3.

In de middaguitzending van Studio Sport is verder het hoofdklasseduel tussen Rotterdam en Kampong rechtstreeks te zien. Daarnaast zijn er samenvattingen van de Open NK karate in Rotterdam, de NBA-wedstrijd Cleveland Cavaliers-Los Angeles Clippers en de NK halve marathon.

Programma's zondag

TijdProgramma Medium
13.10 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
14.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
18.10 uurStudio SportNOS.nl en NPO 1
18.59 uurStudio Sport EredivisieNOS.nl en NPO 1
22.00 uurLangs de LijnNPO Radio 1
22.13 uurStudio VoetbalNOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl