Danny Blind
NOS SportAangepast

De sport van vrijdag bij de NOS

Bondscoach Danny Blind maakt vandaag om 12.00 uur de definitieve selectie van het Nederlands elftal bekend voor het WK-kwalificatieduel met Bulgarije (25 maart) en de oefeninterland tegen Italië (28 maart). Zijn persconferentie is live te zien op NOS.nl.

Eerder deze maand werd de voorlopige selectie samengesteld en daar zaten Wesley Sneijder (niet fit) en de verdedigers Jeffrey Bruma en Virgil van Dijk (beiden geblesseerd) niet in, maar wel Wesley Hoedt van Lazio.

Loting en vooruitblik op Heerenveen-Feyenoord

Maar er is nog meer voetbal. Lotingen. Om 12.00 uur is het eerst de beurt aan de Champions League, om 13.00 uur wordt duidelijk welke club Ajax treft in de kwartfinales van de Europa League. Bekijk hier alle opties. De lotingen zijn te volgen via het Twitteraccount @NOSvoetbal, Teletekst en NOS.nl.

Verder zijn we bij Feyenoord en sc Heerenveen om vooruit te kijken naar hun onderlinge duel op zondag. De Rotterdammers willen in Friesland weer een stap dichter bij de landstitel komen en Heerenveen hoopt zich te revancheren voor de 4-1 nederlaag bij Excelsior.

Giovanni van Bronckhorst en Jean-Paul van Gastel

De vrijdagavondwedstrijd van deze week is Roda JC-FC Twente. Die wedstrijd is op NOS.nl te volgen in een liveblog en via flitsen op de radio. Op televisie zenden we later op de avond een samenvatting uit.

Karate

Dan is er ook nog karate. In Rotterdam begint het Dutch Open en wij concentreren ons op het onderdeel kata. Dat is een olympische stijloefening van vastgelegde bewegingen en dus geen man-tegen-man gevecht.

Uitzendingen vrijdag

Tijd Programma Medium
12.00 uur Persconferentie Danny Blind NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Eredivisie: Roda JC-FC Twente NPO 1 en NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl