Sjinkie Knegt
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

In sportpaleis Ahoy vallen vandaag de beslissingen bij de KPN WK shorttrack. Zowel in het individuele klassement als op de aflossing doen de Nederlanders mee om de medailles. Vanaf 14.10 uur is Studio Sport er live bij op NPO 1.

De langebaanschaatsers zijn in Stavanger voor het slot van hun seizoen: de wereldbekerfinale. De afstanden op de afsluitende dag zijn vanaf 11.45 uur live te zien op NOS.nl.

Op televisie begint Studio Sport speciaal voor de wereldbekerfinale al om 12.00 uur met uitzenden, op NPO 2. Op het bekende tijdstip van 13.10 uur schakelen we over naar NPO 1. Dan is er ook aandacht voor de al gespeelde wedstrijden in de eredivisie en een voorbeschouwing op Feyenoord-AZ.

Het programma van de wereldbekerfinale op zondag

De laatste etappe van Parijs-Nice voert de renners over vijf cols rond aankomstplaats Nice. Op vijftien kilometer van de streep ligt de top van de laatste berg, de Col d'Éze.

De rit is vanaf 15.25 uur te zien op NOS.nl, met commentaar van Gio Lippens en Danny Nelissen.

Het parcours van de laatste etappe van Parijs-Nice

Kan Feyenoord zich revancheren?

De eredivisiezondag begint met Willem II-PEC Zwolle (12.30 uur). Koploper Feyenoord krijgt om 14.30 uur het kwakkelende AZ op bezoek. Op dat moment begint ook Roda JC-FC Groningen.

Om 16.45 uur speelt Ajax thuis tegen FC Twente.

Studio Voetbal

De wedstrijden zijn te volgen in Langs de Lijn op NPO Radio 1 en via het liveblog op NOS.nl. De samenvattingen zijn vanaf 19.00 uur te zien in de bord-op-schootuitzending van Studio Sport op NPO 1.

In Studio Voetbal (22.13 uur, NPO 1) zijn Pierre van Hooijdonk, Co Adriaanse, Ron Jans en Özcan Akyol te gast om het eredivisieweekeinde te bespreken.

Koploper Feyenoord en Ajax komen vandaag in actie in de eredivisie

Spaans voetbal, honkbal en atletiek

Vanaf 18.10 uur vegen we op NPO 1 alles op een hoop. In die uitzending zijn samenvattingen te zien van onder meer de KPN WK shorttrack, de slotetappe van Parijs-Nice, Indoor Brabant en de wereldbekerfinale schaatsen.

Ook is er aandacht voor de Spaanse competitiewedstrijd tussen Deportivo La Coruña en FC Barcelona, de eerste wedstrijd van de Nederlandse honkballers in de tweede ronde van de WBC en de City-Pier-City Loop.

De uitzendingen van zondag

Tijd Programma Medium
11.45 uur Schaatsen: wereldbekerfinale in Stavanger NOS.nl
12.00 uur Studio Sport, met o.a. schaatsen NPO 2
13.10 uurStudio Sport: met o.a. shorttrack, voetbal NPO 1
14.00 uurLangs de Lijn NPO Radio 1
15.25 uur Parijs-Nice, etappe 8 NOS.nl
15.30 uur Indoor Brabant NOS.nl
18.10 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.13 uur Studio Voetbal NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl